Spring til indhold

Søg tilskud til kulturaktiviteter

Søg tilskud til kulturaktiviteter

Vil du skabe mere kultur i din by? Læs her, hvilke tilskudsmuligheder du har, hvis du gerne vil stå i spidsen for en kulturel oplevelse i Rudersdal Kommune.

Du kan være med til at udvikle kulturlivet i Rudersdal Kommune – ikke mindst ved selv at finde på og afvikle lige præcis den aktivitet, som du tænker kunne glæde dine medborgere.

Der er i 2021 tre tilskudsmuligheder med løbende ansøgningsfrister. Fælles for dem er, at de kan søges til offentlige aktiviteter i Rudersdal Kommune - at de ikke må have et kommercielt sigte,  og du skal søge i fællesskab med andre.

Foreninger kan desuden søge tilskud til større kulturelle arrangementer én gang årligt.

Læs mere om tilskudsmulighederne nedenfor og kontakt kulturkonsulent Merete Arnoldi på telefon 72 68 56 28 eller mear@rudersdal.dk, hvis du vil høre mere.

 

Birkerøds Største Picnic børn der leger
Oaser i dit nærmiljø

Dynamik i byrum og lokalområder

Har du opdaget en overset plet i dit nærmiljø? Eller kunne du tænke dig at udnytte dit byrum på en ny måde? Du kan søge om tilskud til kulturelle aktiviteter, der skaber liv i byrum og lokalområder. Når du ansøger, lægger vi vægt på, at aktiviteten bidrager til nye lokale fællesskaber i uderummene.

Tilskud til liv i byrum​

 

Verdensmål
Bæredygtigt springbræt

Kultur for verdensmålene

Har du en idé til en kulturel aktivitet eller et kulturelt projekt, der kan understøtte ét eller flere af FN’s 17 verdensmål? Så kan tilskudsmuligheden Kultur for verdensmålene være et bæredygtigt springbræt. Når du ansøger, lægger vi vægt på, hvordan verdensmål og kultur tænkes sammen.

Læs mere om Kultur for verdensmålene:

Tilskud til aktiviteter for verdensmål

 

Nærum Kulturdag
Kulturelle tilskud

Tilskud til større kulturarrangementer

Hvert år i oktober kan foreninger søge om tilskud til større kulturarrangementer. Når du ansøger, lægges der vægt på organiseringen bag kulturarrangementet og arrangementets økonomiske bæredygtighed. Fordelingen af tilskuddet godkendes af Kultur- og Fritidsudvalget på deres møde i december.

Læs mere om tilskuddet til større kulturarrangementer:

Søg tilskud