Workshop: Rekruttér frivillige

Brug for frivillige? Kom til workshop og lær, hvordan man kan bruge Rudersdal Kommunes frivilligportal til at rekruttere nye frivillige og få gode tips med på vejen.

I Rudersdal Kommunes portal for frivilligt arbejde, kan du se alle opslåede frivilligjobs i Rudersdal og kontakte de frivillige foreninger, organisationer og kommunale institutioner, der har din interesse. Frivilligportalen er desuden der, du finder vej til at oprette et opslag, hvis du søger frivillige.

Der er gode muligheder for at styrke rekrutteringen af frivillige til foreninger, netværksgrupper og institutioner med Rudersdal Frivilligjob-portal. Vil du gerne lære at bruge den eller have nogle ekstra tips, kan du komme til workshop den 2. september i Frivilligcenteret på Kulturcenter Mariehøj.

På workshoppen lærer du at bruge portalen til at rekruttere nye frivillige. Du får viden om, hvad der motiverer mennesker til at blive frivillige og hvilke typer frivillige job, der er mest populære. Vi kigger også på, hvordan man laver et godt opslag.

Tag et jobopslag med, så får du sparring til at formulere opslaget og hjælp til at lægge det på portalen.

Der er fri entré, men det kræver en tilmelding senest den 28. august til info@frivilligcentret.dk eller tlf.nr.: 45 89 00 56.

Fakta

Frivilligjobportalen er sat op i et samarbejde mellem Rudersdal Kommune og Frivilligcenter Rudersdal, hvor frivilligcentret er med til at sikre, at foreninger og kommunale institutioner får kendskab til portalen.

Rekruttér frivillige med Rudersdal Frivilligjobportal

Mandag den 2. september kl. 14-16

Workshoppen afholdes i Frivilligcenter Rudersdal, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte

Medbring gerne egen computer eller tablet