Giv jeres træningstid videre

Du kan nu nemt afbooke en tid via din mobil. Der er udviklet en app til bookingsystemet, som gør det nemt og enkelt at afbooke en tid, som alligevel ikke skal bruges.

Der kan være mange grunde til, at man ikke skal bruge sin tid. Det kan være man har en træningstid, hvor hallen vil stå tom fordi holdet i stedet spiller træningskamp ude mod en naboklub. Det kan også være at man må aflyse pga. sygdom eller ferie.
Husker man at afbooke tider, som ikke skal bruges, så vil det gavne alle. Måske bliver der en ekstra træning til jer, fordi andre har afbooket.

Sådan virker det

Når tiden afbookes gennem app’en vil alle der benytter app’en få tilbudt den ledige tid via en SMS. Den der først klikker på linket i SMS’en får muligheden for at booke den ledige tid til sin egen aktivitet, en ekstra træning eller lign.

Det kræver adgangskode at benytte systemet. Hvis ikke du allerede har en, kan du få den ved at henvende dig til den foreningsansvarlige i din forening.

Få app'en 

App’en kan hentes her:
Booking i Rudersdal 

Hvor kan man afbooke?

App’en kan foreløbig bruges på alle lokaler samt græs- og kunststofbaner på Birkerød Idrætscenter, Søndervangshallen, Rudegaard Idrætsanlæg og Rundforbi Idrætsanlæg. Svømmehallerne er foreløbig ikke med.

Fra den kommende sæson 2020/21 vil flere lokaler komme med i ordningen.

Vejledninger

Vejledning til at hente og bruge app’en kan du finde her: 
Vejledning - Sådan bruger du app'en

Vejledning til at invitere andre i din forening til at oprette en adgangskode finder du her:
Vejledning - Sådan inviterer du andre i din forening til at oprette en adgangskode

Obs!

Husk, en 'foreningsansvarlig' giver ret til at afbooke alle tider foreningen har. En'booker' kan kun afbooke tid, som bookeren selv har booket.