Netværkstræf Rudersdal 2020 UDSKUDT

Rudersdal Kommune har sammen med Frivilligcenter Rudersdal vurderet, at det ikke er forsvarligt at afholde Netværkstræf Rudersdal i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi har derfor valgt at udskyde Netværkstræffet til en ikke nærmere bestemt dato i fremtiden.

Er du interesseret i at udvide dit netværk og møde nye samarbejdspartnere, så kom til Netværkstræf Rudersdal den 11. marts kl. 15.30 – 18.00 i biblioteksbygningen i Birkerød.

Til Netværkstræf Rudersdal sætter vi fokus på samarbejde, partnerskaber og videndeling. Du får chancen for at lære lokalmiljøet endnu bedre at kende, præsentere dit eget virke, finde partnere, du kan indgå nye samarbejder med og du kan selv tilbyde en hånd til foreninger, projekter, virksomheder og kommunale institutioner, der har brug for det.

Netværkstræffet arrangeres i samarbejde mellem Rudersdal Kommune og Frivilligcenter Rudersdal og er for foreninger, frivillige, netværksgrupper, virksomheder og kommune.

Netværkstræffet er for alle, som gerne vil

  • møde forfatter, debattør og tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic, som vil holde oplæg om, hvad der skal til for at bygge bro mellem foreninger, frivillige, virksomheder og kommune, og hvad vi hver især selv kan gøre for skabe bedre samarbejde om en fælles sag. 
  • udvide deres netværk.
  • finde nye samarbejdspartnere og etablere nye kontakter - fx i foreningslivet, kultur- og idrætslivet, i erhvervslivet eller i kommunen.
  • høre gode eksempler på, hvad der kan komme ud af at samarbejde på tværs i Rudersdal

Vi begynder arrangementet med oplæg ved Özlem Cekic og gode eksempler på samarbejdsprojekter. Vi fortsætter med dialogstationer, hvor deltagerne møder hinanden, bliver inspireret og måske laver nye aftaler om samarbejde. Vi slutter med fri mingling og et let traktement.

Inspirationskatalog

Som forberedelse til arrangementet vil vi opfordre jer til at udfylde en formular, hvor I kort beskriver jeres virke, hvad I ønsker at samarbejde om, og hvad I kan tilbyde.

Jeres præsentationer, ønsker og tilbud samles i et katalog, som udsendes til alle deltagere inden arrangementet. Kataloget giver jer et overblik over hvem, der deltager, og hvem det kunne være relevant for jer at gå i dialog med om et evt. samarbejde.

Vi ses til networking og til et hyggeligt og inspirerende træf.

Ozlem Cekic

Billetter

Der er fri entré, men billetter skal bestilles her (efter først til mølle-princippet):

Bestil billet

Tilmelding senest den 1. marts 2020

Udfyld formular til inspirationskatalog her:

Formular til inspirationskatalog

Formularen skal udfyldes senest den 4. marts 2020 kl. 12.00.

Tid og sted

Tid: Onsdag den 11. marts 2020. Kl. 15.30 – 18.00.

Sted: Biblioteksbygningen i Birkerød, stationsvej 38. Vi mødes i Store Sal, som ligger på 1. sal.

Program

Kl. 15.15 – 15.30: Udlevering af navneskilt og kaffe/kage

Kl. 15.30 – 16.10: Velkomst v. formand for Kultur- og Fritidsudvalget Kristine Thrane samt oplæg v. Özlem Cekic (Store sal)

Kl. 16.10 – 16.55: Interview og paneldebat med forskellige samarbejdsprojekter. Moderator: Özlem Cekic (Store sal)

Kl. 17.00 – 18.00: Networking med dialogstationer (Lille sal/foyeren)

Kl. 18.00 – 19.30: Let traktement og mulighed for at netværke videre