Spring til indhold

Mulepose til frivillige i Rudersdal

I anledningen af Frivillig Fredag uddeler Frivilligcentret og Rudersdal Kommune muleposer til alle frivillige i Rudersdal, og opfordrer samtidig til at spørge ”Vil du være med?”.

Vil du have flere frivillige med i din forening, din netværksgruppe eller i dit projekt, er det bedste du kan gøre at spørge personer i din omgangskreds, om de vil være med. Undersøgelser viser nemlig, at de fleste bliver frivillige, fordi de er blevet spurgt direkte.

Rudersdal Kommune og Frivilligcenter Rudersdal sætter i anledning af Frivillig Fredag d. 27. september fokus på at få flere med i de eksisterende frivillige fællesskaber i Rudersdal. Vi uddeler derfor en mulepose til alle frivillige, der opfordrer flere til at spørge ”vil du være med”?

Muleposerne er fremstillet af genvundet bomuld og uddeles efter først-til-mølle-princippet. Deltager du i Fest for Frivilligheden den 27. september, vil du få din mulepose udleveret denne aften.

 

Muleposen kan afhentes følgende steder - BEMÆRK DATO

Om Frivillig Fredag

  • Frivillig Fredag er dagen, hvor de frivillige og frivilligheden fejres, hyldes og synliggøres over hele landet.
  • Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september, i år den 27. september.
  • På landplan er det Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark (FriSe), der står for planlægningen og koordineringen af dagen.

Læs mere om Frivillig Fredag på

www.frivilligfredag.dk

Find dit frivillige fællesskab

Er du ikke allerede frivillig, men har tænkt på at blive det, kan du finde dit nye frivillige fællesskab på Rudersdal Frivilligjobportal.